Vilken måndag!

En riktigt bra start på veckan och som vanligt hittade vi för oss intressanta fotomotiv av ren tur.? 
På morgonen blev det shopping på Engelsons i Falkenberg och jag hittade bra vinterkängor med lågt skaft som kändes sköna att gå i. Gummistövlar och (fin)kängor med högre skaft klarar jag inte av att gå i - måste ha stöd runt hälarna. Sedan flera sköna plagg till svärfar (han på hemmet). 
Åt en medhavd macka plus kaffe vid kanten av Ätran i centrala Falkenberg. Diskuterade vägval för hemresan och bestämde oss för att ta samma tråkiga väg hem. Så blev det inte för när vi ändå hamnade på en liten grusväg och kollade in Google Maps så dök "Askome luftvärnstorn" upp där. Måste utforskas! ;) 
Intill låg Ätrafors kraftverk och Ätran är verkligen stor och forsande här, faktiskt som en västsvensk flod (och inte en å som på vissa andra ställen). Efter att vi hade fotat och filmat vid luftvärnstornet så blev det en liten bit morotskaka och en slurk kaffe till. NU skulle vi bara åka raka vägen hem. NÄHÄ - vad tror ni att vi hittade sedan. Just precis - en kvarn.

Kommentarer

  1. Ni hittar alltid spännande platser, förmodligen för att ni har ögonen öppna och vet vad som brukar bjuda på något fint. Nu är fötterna rustade för vinter och med bra skor dessutom. Men t o m jag hoppas att vintern dröjer lite till.

    SvaraRadera
  2. Ja ni har verkligen förmågan att hitta de allra mest udda platserna :) Så bra för oss som kikar in att få ta del av det.

    SvaraRadera
  3. Ser ut att vara en spännande plats. Stabil byggnad.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar