I skogen

Dagens utomhus-11-kaffe blev vid ett vindskydd i skogen. Igår var jag ensam, idag var vi två. Underbart väder, runt 16-18 grader och för ovanlighetens skull bara svag vind.

Kommentarer

 1. Man anar lugnet och tystnaden i bilderna. En oas, kan jag tänka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så var det Stefan. Jättefint och praktiskt byggt. En fin uppbyggd eldstad om man vill grilla, så det får det nog bli en gång framöver.
   Vatten av allehanda slag tillför ju alltid något till en plats. Å så var det ljuset idag som strilade ner genom träden och skapade lite extra stämning.
   Den här platsen ligger nästan lite hemligt till, det finns inga skyltar som talar om var platsen ligger och det går heller inte någon vandringsled förbi, så här kan man "vara ifred" om man gillar det.
   Hade en sådan himla tur att jag fick tips om detta av en man som jag småpratade med igår, och som väl kände till skogarna i närheten.
   Så generöst av honom att berätta om denna lilla oas.
   Tack.

   Radera
 2. Underbar höststämning och så fina speglingar i vattnet :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilket ställe alltså!
   Inte lätt att hitta för det finns ingen skyltning, men en vänlig skogsman berättade för mig om den här lilla pärlan och idag hittade vi den.
   Hit ska vi återvända med vår lilla familj och grilla på den fint uppmurade grillplatsen.
   Tack Ingrid

   Radera
 3. Vilka fina färger och skön stämning du fått till i bilderna! Du är mycket duktig på att hitta motiv när ni är ute äventyrar.

  SvaraRadera
 4. Oh, vilken härlig fikaplats!
  Ha det bra!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar