Tack vare Instagram

Som jag har sagt tidigare så tycker jag att det bästa med sociala medier är att man får (och ger) så mycket tips om olika trevliga platser, och på ett så väldigt enkelt sätt. Det allra allra bästa är när man hittar tips om ställen som ligger max några få mil bort. 
Idag besökte vi en fint renoverad kvarn med såg och snickeri, tack vare någon som maken följer på Insta. 
Testar att konvertera bilderna till svartvitt för att se om det ger någon annan känsla.

Kommentarer

  1. Det blev så fint i svartvitt och i mina ögon ser allt välvårdat ut. Ja, förutom ett trasigt fönster då. Jag gillar bilderna med hyvelspånen i långa längder med lockar :D Kanske är det inte hyvelspån men det var dit mina tankar förde mig. Sociala medier kan nog vara bra för vissa syften och ni hittar många fina utflyktsmål där.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Ingrid
      När jag hade gjort färdigt alla bilderna i svartvitt så blev jag tveksam. Det är ju så vackert nu på sommaren med allt det gröna.
      Just nu har jag en "vad-kan-jag-göra-med-bloggen"-period. Blogspots mallar/teman är lite enkla om man jämför med Wordpress. Inte mycket man kan arrangera på ett nytt sätt, med bilder och text.
      Hyvelspån är det. Kvarnen hade ett såg och ett snickeri och därinne fanns spännande lämningar från träarbetet.

      Radera
  2. Snyggt! Ger absolutvrn annan karaktär och känsla i svart-vitt.//Anna-Lena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var kul att höra - är själv lite osäker om vad jag tycker.
      Tack Anna-Lena

      Radera
  3. Visst får man många tips via sociala medier om ställen att besöka. Vi tycker dina bilder blev så fina i svart-vitt, speciellt de första på byggnadernaär extra läckra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack BM/Lars - kul att höra.
      Är själv lite osäker om vad jag tycker.

      Radera
  4. Vad roligt att du kör svartvitt idag, jag gjorde precis ett inlägg med S/V bilder som kommer upp i veckan. Visst är sociala medier bra för tips, men nackdelarna väger över för mig :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det finns verkligen så många nackdelar (på flera sätt) med sociala medier och jag har numera bara ett Instakonto. Facebook tyckte jag var hemskt, passade inte mig alls - men har ett vilande konto där p.g.a. av att huset vi bor i har en sluten grupp.
      Sunt att tänka över och känna in när nackdelar blir större än fördelar.
      Jag har gjort drastiska förändringar förut, när det gäller sociala medier. Får se hur det blir framöver. . .
      Vilket sammanträffande med det där svartvita.
      Tack Anna

      Radera

Skicka en kommentar

Om du inte har ett Blogspotkonto så tryck på den lilla pilen efter Walkaboutsweden. Där kan du välja Anonym och själv skriva in ditt namn efter kommentaren.