Spontan köpepizzakväll

Här gick vi (inomhus) med nästintill storm utanför fönstren, lite halvtomhalvt uttråkade. Ibland svart himmel, ibland tittade solen fram och regnbågar visade sig vid flera tillfällen. Kändes riktigt passande när Tranemo Pridevecka startar idag. 
Plötsligt hörde svärdottern av sig och frågade om anbudet om en fika hos oss fortfarande gällde (de kunde inte på förmiddagen) och vi blev så himla glada. 
Bullar, morotskaka och kex med ost dukades fram. Lille M föredrog kex med ost - förnuftig kille. Sedan var det lek och farfar´n och farmor´n turades om, så att vi hann prata med sonen och svärdottern också. 
När det började bli dags för kvällsmålet så föreslog jag att vi skulle beställa pizza (eller dylikt) till oss allihopa och det förslaget togs emot med tacksamhet. 
Tänk så extra gott allt smakar när man är flera vid bordet. Lille M åt med god aptit och så gjorde vi. Jag som inte druckit alkolhol på ett bra tag nu tog ett litet glas rött tillsammans med svärdottern och det smakade ljuvligt. Så lyckat allt blev.
Bild från ett par veckor sedan när vi var ute och grillade.

Kommentarer

  1. Ja, just så är det! Tänker ofta att detta att sitta samlade vid ett bord .., ja, fler än bara vi två, å, så trivsamt det är! /Elisabet

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var så himla mysigt.
      Ibland känner lille M för att vara kelig, och kryper intill sin farmor (eller farfar) när vi sitter i soffan och läser böcker. Största lyckan. ❤❤❤

      Radera
  2. Små stunder av lycka som vi bär med oss länge. Fint att kunna plocka fram någon annan dag när stormen ryter utanför.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Många gånger tycker jag att det som är lite oplanerat blir extra trevligt.
      Tack Ingrid

      Radera

Skicka en kommentar