Spår av en annan tid

Ja det är ju sånt jag gillar. Tacksamt går jag runt i min fotobubbla och dokumenterar. . . Maken finns någonstans i närheten och gör detsamma. Så kul att dela ett så stort intresse. På detaljnivå så gillar vi inte preeeecis samma saker men om det skiljer sig åt, så finns det förståelse för att låta den andra fotoutforska. Inget knorrande och/eller otåligt väntande. Vi ger varandra tid. ❤

Kommentarer

  1. Bilder jag fastnade för från en annan tid. Och vilka fina ord om er och ert gemensamma intresse.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Var ju tvungen att googla på Skogsfors. Trakte av GIslaved, ser jag. Tråkigt med de gamla byggnaderna som ingen tar hand om. Som får förfalla av sig själva. Gillar bilden av traktorn allra bäst. Undrar om den var i bruk just när ni var på besök, ellr om den var ständigt parkerad där. Ha en fin eftermiddag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du får ta åt dig lite av äran av att vi hittade till den här kvarnen.
      Du skrev ju i en kommentar om Älvasjön och dit tog vi en tur, dock var den just nu inte så kul pga skogsavverkning och makadamvägar. Istället fortsatte vi på vägarna runtomkring och hade turen att hamna vid Skogsfors kvarn. Efter det fortsatte vi och hamnade i Öreryd (strax innan man kommer ut på 26:an). Många sjöar är det i trakten, precis som du säger.
      Tack!

      Radera
  4. Ni vinner båda på det förhållningsättet. Att veta att man själv kan ta tid på sig och att ge samma gåva till sin partner är ju det ultimata i ett förhållande. Respekt och förståelse och vissheten om att båda blir glada är en bra grundsten att bygga vidare på :D

    SvaraRadera
  5. Det är väldigt roligt att se era olika tolkningar av samma plats! Gillar hur ni ger varandra space i ert gemensamma intresse! Trevlig kväll!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vänligt av dig Anna.
      Som jag sagt så är jag mest orolig över att ni som följer oss båda två, blir uttråkade.
      Tack!

      Radera

Skicka en kommentar