Riktiga turgubbar

Det är vi det. 
Vi valde en o-åkt grusväg när vi var ute på vår förmiddagstur. Vägen var i bra skick, men efter en bit så visade bilens GPS att vägen strax skulle upphöra och vi närmade oss också en samling med hus. Ibland slutar ju grusvägarna på en gårdsplan. 
Åkte saaakta framåt för att kunna vända och då fick vi syn på nåt. - Titta där, det måste vi utforska. Körde fram och tog några några bilder och då dök ännu en bil upp från andra hållet. Det visade sig att det var mannen som hade byggt den här lilla charmiga stugan. Vi fick en massa "inside information" och sånt är så himla kul. Han berättade också att vi inte alls behövde vända utan grusvägen kom senare ut på en större väg. GPS-informationen stämde alltså inte alls.

Kommentarer

 1. Underbara bilder, underbar plats

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack!
   Ja du fattar ju hur glad man blir när något sånt här helt oväntat dyker upp "ute i skogen".

   Radera
 2. Alltid lika roligt att se era bilder, då, när ni har varit på samma platser! Numera skulle jag ha svårt att avgöra vem som fotograferat vad ., även om den rostiga cykeln hade fått mig att tänka "ja, den tog nog Barbro"! /Elisabet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så snällt av dig. <3
   Jag tänker att det är väl himla tjatigt för er som följer oss båda två. . .

   Radera
 3. Men så häftigt! HUR hittar ni alla platser. Tacka förresten maken, för att han fick ut oss på mossen idag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, ja ibland undrar vi nästan själva. Hur kan vi ha en sådan tur. Fast det är klart vi åker ju på en himla massa små okända vägar. Ser vi i en väg som vi aldrig åkt på förut - ja då svänger vi in på den.
   Å tänk att skaparen själv dök upp - det kallar jag för en BONUS.
   Tack Anna-Lena

   Radera
 4. Tänk att någon får för sig att bygga något så fint på en undanskymd plats där inte många besökare passerar. Kul och tur för er och vad roligt att ni även fick träffa mannen som ligger bakom bygget :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så tänkte vi också Ingrid. Varför bygga en sådan charmig liten stuga på en sådan avskild plats. Det verkade vara bara för hans eget nöjes skull.
   Å tänk att han dök upp preeecis när vi var där. Otroligt!
   Tack

   Radera
 5. Så charmigt, så härligt! En fin överraskning - vi får vara lite "modiga" ibland och bara "åka rakt in i det okända".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som att hitta en skatt där man aldrig hade tänkt på att leta efter den.
   Lycka!
   Tack Carita

   Radera
 6. Ja men ibland ska man ju ha tur och det hade ni verkligen. Vilket fint hus och fina detaljer. Ja ibland kan man inte lita på GPS:en men oftast är den bra att ha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som att hitta skatten utan att ha letat efter den. Man har ju verkligen ingen förväntan på att man ska hitta något sådant "mitt ute i skogen".
   Tack Anita

   Radera
 7. Vilket ställe in the middle of nowhere. Så häftigt! Dessutom få inside information, toppen.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar