En svår utmaning

Jag är (i princip) aldrig med på några fotoutmaningar längre, men Åkes tema denna vecka är "grillminne 2024" och så utmanande svårt för mig att jag bara var tvungen att göra ett försök. ;) 

Hur hittar man några grillbilder när man aldrig grillar? 
Tur då att de yngre generationerna drar med en ut på grillning ibland. Korv med bröd säger jag inte nej till, särskilt inte när vi då får vistas i naturen med barnbarnet (och hans föräldrar).

Kommentarer

  1. WOW!!! Vad kan vara bättre än att spendera tid med barnbarnet och njuta av en korv tillsammans? :) Snyggt och verkligen passande till temat idag.Precis vad jag letade efter, att vara ute i naturen är verkligen en delikatess.. Man känner glädjen i luften i dina bilder :) Trevligt att du var med och tackar för länken!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Åke - det här var verkligen en utmaning. :)

      Radera
  2. Long time no see... vart fall i fotoutmaningar. :-)

    SvaraRadera
  3. Kvalitetstid med barnbarnen är härligt! Fina bilder!

    SvaraRadera
  4. Härliga bilder med grillning och att få vara med barn o barnbarn ute i det fria!
    Kul att fler hoppar med i gänget, ha en fin lördag o helg! :)

    SvaraRadera
  5. Vi har aldrig varit några inbitna grillare och det blev ännu mindre av den varan när vi flyttade till lägenhet. När vi är ute i husbilen blir det ibland en grillad korv gärna över öppen eld. Härliga bilder och skoj att få uppleva en grillad korv med barnbarnet.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Om du inte har ett Blogspotkonto så tryck på den lilla pilen efter Walkaboutsweden. Där kan du välja Anonym och själv skriva in ditt namn efter kommentaren.