Dagens napp

Ja napp och fångst. 
Borås Tidning, den har funnits i mitt hem sedan jag var liten. Först hemma hos mamma & pappa och senare i mitt eget hem. Att INTE ha den var väl egentligen aldrig på tapeten - den var liksom självklar. För 8-10 år sedan när vi började titta över alla våra utgifter inför den kommande pensioneringen så fick den dock stryka på foten. Det gick faktiskt (efter alla dessa år) att ställa om och vara utan dagstidning. 
Numera när jag har 100 meter "från dörr till dörr" till biblioteket så finns inte behovet på samma sätt, utan jag går helt enkelt dit och läser den om jag har lust. Nappar ibland på erbjudanden från BT digitalt för billigt pris. 
Idag blev jag uppringd av en prenumerationssäljare för tidningen och började fundera över om jag trots allt skulle acceptera deras nuvarande erbjudande. E-tidningen för 149:- i månaden under ett år. Rådgjorde med maken och vi bestämde oss för att acceptera. Det som avgjorde var att det billiga priset gäller under så pass lång tid. 
Så från och med i morgon så blir det BT-läsande igen. Lyxigt.

Kommentarer

 1. Skulle absolut sakna tidning. Vill desstom heslt ha papperstidning. Här är jag riktigt gammalmodig! Bra erbjudande, tycker jag! Ha det fint!// Anna-Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår hur du menar - så tänkte jag också förr. Konstigt nog gick det över förväntan att vara utan.
   Tack Anna-Lena

   Radera
 2. Jag hoppas att ni blir nöjda och kan få glädje och nytta av er prenumeration :D Det gäller att passa på vid bra erbjudanden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ingrid
   Ja detta var ett pris som vi kunde acceptera.

   Radera
 3. Pv nappade ju på ett erbjudande från Svenska Dagbladet - varje dag i 3 månader - för 39:-, papperstidningen, alltså. Stor lycka! Dels tycker jag att den är bra och så är där ett lagom enkelt eller ibland lite knepigare korsord DAGLIGEN! Men en stor nackdel finns, jämfört med DN. Texten är ljusare och mera svårläst, för oss båda. Jag måste ha en riktigt skarp belysning för att se riktigt bra vad som står på sidorna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wow - vilket erbjudande! Det förstår jag att han/ni nappade på.
   Tack Elisabet

   Radera
 4. Det var ju ett bra pris och om en vill hänga med i vad som händer är det ju bra med en tidning. Men med närheten till biblioteket så går det ju att lösa ändå, men det är ju bekvämare att ha den digitalt. Trevlig läsning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna
   Sitter just nu här på lördagsmorgonen och läser tidningen, och tar en kopp kaffe.
   :)

   Radera
 5. Brås Tinning fanns ofta i mitt hem också, som boråsare min far var.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar