Att säga A men inte B

Dagens spaning. 
Har ni också lagt märke till att det numera ofta är såsom rubriken säger, i olika medier? Kanske är många påverkade av sättet som vi tar in tv m.m. och hur det presenteras för oss. 
Tänker att det här streaming-beteendet som många av oss har anammat verkar göra att det verkliga livet också ska presenteras med en "cliff hanger". 
Ofta hör jag människor i tv-sofforna svara; Ja jag har (stora) saker på gång, men jag kan/får inte säga ett ord om det redan. Suck. 
Jag har valt att inte följa kända människors konton på Instagram med något enstaka undantag. En person som jag inte följer men ofta tittar in hos ändå, har satt detta i system och jag suckar återigen. Tröttsamt. Jag skulle föredra att människor berättar vad som är på gång när det verkligen är på gång.
 

Kommentarer

 1. Det torde väl vara ett sätt att visa upp sig, utan att ha någonting att säga, egentligen. Ändå vill man vara med .., synliggöra sig, så där så ingen tror att man är bortglömd. Jag tycker att tillvaron numera mest består av trailers. Det är serier som ska visas, eller något kommande program och till slut vet man varken ut eller in.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med dig (och Tony) - ett evigt trail:ande.
   Tack Elisabet

   Radera
 2. Du har säkert hört sägas att "ska man säga A måste man säga B så får vi C vad D E" Och ja, jag håller med dig. När jag tänker efter får jag nog vara lite självkritisk för det har hänt vid något enstaka tillfälle att jag har skrivit något om att det finns planer men dröjt lite med att berätta. Men då har det oftast inte varit helt klart vad som ska ske. Att ta för vana att avsluta med en cliff hanger bara för att få följare skulle inte locka mig att bli en följare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så Ingrid. Jag kan bli lite trött på det när det händer FÖR ofta.
   Tack

   Radera
 3. Jag kan skriva cliffhangers, inte för att jag vill lura eller locka till ytterligare besök, utan för att jag inte riktigt kan hålla mig. Vill liksom berätta lite.. men samtidigt behöver vänta på resten. Ledsen om du känner dig lurad på konfekten hos mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi - ta det inte personligt. Har aldrig märkt att DU gör så.
   Något slags tidstecken tror jag att det är - enligt min spaning.
   Tack Anna

   Radera

Skicka en kommentar